Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini șocante în stațiunea Lacu Sărat. Mai mulți câini au fost găsiți morți în parcul care împrejmuiește zona de promenadă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini dezolante în stațiunea Lacu Sărat din județul Brăila, unde mai mulți câini au fost omorați în parcul care împrejmuiește zona de promenadă.

Alertați de mirosul greu, trecătorii au anunțat poliția. Prima ipoteză este că animalele au fost otrăvite. 

Angajații din stațiune sunt cei care au observat câinii morți, care zăceau acolo de mai multă vreme.

Bărbat: "S-au găsit niste căini morți. I-o fi otrăvit careva. Nu știu, de la alimentara asta veneau. "

Bărbat: "Acum văd că nu mai sunt, dar erau mai înainte, nu chiar așa de mulți, dar erau, dar acum nu-i mai văd. Otrăvești un animal, ce face animalul ăla?"

Bărbat: ”E un păcat, că mai degrabă faci o reclamație. Să-l otrăvești nu e în regulă."

Citește și
Adapost incendiat
Incendiu la un adăpost din Arad: 60 de animale au murit arse de vii

Adminstratorul plajei din Lacu Sărat spune că mulți câini sunt aduși de săteni de prin localitățile învecinate sau chiar din județul vecin, Galați.

Sorin Boşneag, director complex turistic: "Câinii omorâți, nu știm cine, putem presupune faptul că cineva s-a ocupat de asta noaptea. Cel puțin o dată pe săptămână depistăm că se înmulțesc subit grupuri mici de căței abia născuți sau puțin mai mari. "

Agenții din cadrul Poliției Animalelor au deschis o anchetă pentru a stabili cine a omorât câinii și în ce condiții. Vinovații ar putea fi amendați sau chiar pedepsiți cu închisoarea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult