Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini înfiorătoare. Câini legați în saci și măcelăriți pentru restaurante, în Indonezia

Imagini înfiorătoare dintr-un abator de câini din orașul indonezian Surakarta, cunoscut și ca Solo, au fost făcute publice și fac înconjurul lumii.

Animalele ajung acolo în camioane, sunt legate în saci, lovite și apoi măcelărite astfel încât să ajungă pe mesele unor restaurante din Indonezia.

Imaginile înfiorătoare au fost surprinse de activiști împotriva consumului de carne de câine în Indonezia. Grupul Dog Meat-Free Indonesia cere guvernului să pună capăt acestei practici.

„Câinii sunt capturați pe străzi sau furați din casele oamenior, pentru a fi duși pe o distanțe lungi – uneori de zile întregi. În tot acest timp, câinii sunt strânși în sac, cu boturile legate astfel încât abia pot respira. Privirile acestor câini sunt sfâșietoare”, a spus Lola Webber, reprezentant al Fundației Change For Animals.

Potrivit activiștilor, aproximativ 13.700 de câini sunt capturați sau furați în fiecare lună în Java, cea mai populată insulă indoneziană. În vestul insulei, câinii sunt măcelăriți și apoi vânduți pentru cele 82 de restaurante din Solo care servesc carne de câine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult