Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imaginea tulburătoare cu o femeie ținută de păr, pe geam, înainte să cadă de la etajul 11

Alem Shimeni, o femeie de 30 de ani care locuia în orașul scoțian Glasgow, și-a pierdut viața, după ce a căzut pe geam de la etajul 11 al unui bloc turn.

 

În imaginile surprinse de un martor cu puțin timp înainte ca femeia să cadă în gol se poate observa cum cineva o ține de păr, în timp ce ea se chinuie să se urce pe pervazul geamului și ajungă din nou în casă.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, iar poliția scoțiană a precizat că moartea lui Alem Shimeni este tratată ca una suspicioasă, întrucât un martor a povestit că la scurt timp de la incident, un bărbat a încercat să fugă de la locul incidentului, scrie Daily Mail.

Momentele dinainte ca femeia să cadă de la 30 de metri înălțime și să moară au fost surprinse de o persoană care locuiește într-un bloc din apropiere.

Citește și
batut
Tânăr de 19 ani bătut în plină stradă de un individ pentru că l-a atins, din greşeală, cu trotineta

„Am auzit un strigăt isteric și am mers la fereastră să văd ce se întâmplă, iar atunci am observat o femeie ținută de păr. Nu a căzut imediat. Încera cu disperare să se agațe de pervazul ferestrei, în timp ce încerca să se împingă cu picioarele de zid. M-am gândit să fac niște poze ca să le am drept dovadă, dar speram ca persoana care o ținea de păr să o ajute. În timp ce priveam, ea a căzut. Nu părea să mai miște. Nu cred că cineva ar fi putut supraviețui căderii. A fost îngrozitor”, a spus martorul pentru Daily Record.

Bărbatul a coborât să vadă ce se întâmplă, iar femeia zăcea la pământ. În acel moment, un bărbat „care părea african” a ieșit rapid din clădire, încercând să fugă, însă a fost prins de un grup de persoane, care l-au imobilizat până la venirea poliției.

„Ofițerii noștri continuă să adune cât mai multe informații privind moartea lui Alem. Este o zonă aglomerată și sunt sigur că sunt multe persoane care au asistat la incident, dar care n-au vorbit încă cu poliția. Ar putea avea detalii esențiale în acest caz”, a precizat inspectorul Aileen Boyle care se ocupă de acest caz.

Nimeni nu a fost, însă, arestat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult