Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I-a făcut cunoştinţă prietenei ei cu un bărbat, iar acesta a ucis-o. "Era drăguţ, amuzant"

Tina Stewart, o femeie din statul american Washington, a fost ucisă de bărbatul cu care prietena ei cea mai bună i-a făcut cunoștință.

Cele două femei se cunoșteau după ce Tina a început să se întâlnească cu fostul iubit al lui Stephanie, cu care Bailey avea deja un copil. Cele două au devenit prietene bune cu timpul, fiind ca o familie. După ce Stewart s-a despărțit de bărbatul cu care a avut o relație lungă, prietena ei cea mai bună Stephanie Bailey a vrut s-o înveselească și i l-a prezentat pe Nicholas Holden, la o petrecere în 2015. “Îl știam pe Nicholas de câțiva ani. Era un bărbat amuzant, căruia îi plăcea distracția, dar era și drăgut, loial și prietenos și poate puțin imatur. Le-am făcut cunoștință și au făcut schimb de numere. După aceea, totul a devenit serios între ei destul de repede Ea părea fericită, dar dincolo de aparențe situația era altfel. Se certau mult, dar de fiecare dată se împăcau, iar el o surprindea cu cadouri. O să regret până voi muri ce am făcut”, a declarat Bailey. Stephanie a mai adăugat că Tina i-a spus după ceva timp că mergeau la psiholog din cauza izbucnirilor agresive ale lui Nick. În vara anului 2017, Tina ar fi avut de gând să-l părăsească pe Nicholas și că aștepta momentul potrivit. Potrivit declarațiilor, pe 23 noiembrie Tina trebuia să-și petreacă Ziua Recunoștinței alături de Nick la casa tatălui său. În acea zi, Bailey a primit un telefon. Kira, fata lui Stephanie a sunat-o și i-a spus că Tina a fost ucisă de Nick. Acesta a bătut-o cu sălbăticie, apoi a târât-o până în subsol.

Anchetatorii presupun că, a doua zi, Nick s-a trezit și a văzut-o pe Tina care era deja moartă, dar n-a sunat la poliție. Tatăl lui Nick ar fi găsit-o moartă pe Tina și într-un final, Nick a contactat poliția. În mai 2018, Nick și-a recunoscut crima și a fost condamnat în iunie la 16 ani de închisoare. Bărbatul ar fi avut un trecut violent, dar nu ar fi spus nimănui de ce a omorât-o pe femeie. “Îmi cer scuze pentru acțiunile mele, pentru pierdere, pentru fiecare secundă de durere pe care am provocat-o” , a declarat bărbatul. Familia Tinei au pornit și o campanie pentru a se evita pe viitor astfel de incidente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult