Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I-a dat un ultimatum iubitului să-și ucidă mama, iar el nu l-a respectat. Ce a făcut după o adolescentă

O adolescentă ar fi ucis-o pe mama iubitului ei cu o piatră, după ce i-a oferit un ultimatum bărbatului în care îl îndemna să comită el crima.

Kaitlyn Coones (17 ani), o fată aflată în grija statului Ohio, avea o relație cu Jonathan Jones (33 de ani), aceasta spunându-i bărbatului că trebuie să o omoare pe mama sa, Nicole Jones (53 de ani) deoarece femeia intervenea în relația lor.

Adolescenta locuia în dormitorul bărbatului fără știrea mamei lui, scrie metro.co.uk.

„Kaitlyn i-a spus lui Jonathan că trebuie să facă ceva în privința mamei lui deoarece le interzicea să fie împreună și i-a dat cinci ore ca să facă ceva cu ea. Și, la un moment dat în timpul interviului, ea chiar a menționat că era vorba despre ucidere”, a spus detectivul care a preluat cazul.

Fata locuia într-un orfelinat. În luna aprilie aceasta a dispărut și ar fi trimis un mesaj uneia dintre îngrijitoare în care o anunța că a ucis două persoane și că a fugit.

Jonathan ar fi găsit-o pe fată într-un restaurant. Bărbatul a dus-o acasă la el, ea intrând pe geam ca să nu fie văzută de mama lui.

„Ea a mers afară și a luat o piatră, iar când Nicole Jones stătea în fața frigiderului din bucătărie, fără să știe că fat se afla acolo, a lovit-o cu piatra de mai multe ori și a strangulat-o”, a transmis procurorul.

Ulterior, cuplul a pus cadavrul lui Nicole într-un tomberon, acesta fiind vărsat într-o groapă de gunoi. Cei doi au fugit în Mexic, stat în care au fost arestați.

Jonathan purta un dispozitiv de urmărire prin GPS, fiind acuzat că întreține relații cu adolescenta. Rămășițele mamei probabil că nu vor fi găsite niciodată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult