Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul extrem la care a recurs un vasluian, după ce ar fi comis un viol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Vaslui şi-a pus capăt zilelor, speriat de gândul că va fi condamnat la închisoare. În februarie, violase o femeie şi fusese trimis în arest preventiv pentru asta.

Acum era sub control judiciar, dar n-a mai aşteptat să afle verdictul în proces. Un vecin l-a găsit fără viaţă, în casă.

În februarie, bărbatul de 41 de ani şi un amic de-al său de 34 de ani au intrat în casă peste o femeie de 61 de ani. Au luat-o cu forţa şi au dus-o la locuinţa unuia dintre ei. Acolo au batjocorit-o.

Victima a depus apoi plângere la Poliţie şi cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ieşit de după gratii, bărbatul urma să se prezinte la un nou termen în proces.

În ultimele zile, le-a spus unor vecini că se teme să nu fie arestat din nou şi că dacă se va întâmpla asta e în stare de orice. Oamenii au încercat să îl încurajeze şi n-au crezut că îşi va duce ameninţările până la capăt.

Citește și
crima brasov
Substanțele consumate de criminalul din Brașov înainte de a-și omorî familia. Rezultatul analizelor

Bărbatul nu avea familie şi muncea cu ziua prin sat. Spre seară, un localnic a mers să îl cheme la treabă şi văzând că nu răspunde, a intrat în locuinţă. L-a găsit fără suflare şi a sunat imediat la 112.

"El căzuse în depresie. A fost la mine ieri, a fumat o ţigară, a stat acolo în fund şi a zis că îl arestează. I-am zis că nu îi face nimic. Chiar dacă îl arestează, face un an sau doi şi gata. A rămas cu depresia asta, cu gândul ăsta”, povestește vecinul.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult