Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a scris în biletul de adio judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele

Fostul preşedinte al Judecătoriei Piteşti Gabriela Iordache, în vârstă de 45 de ani, a încercat să se sinucidă, duminică dimineaţă, ea ingerând mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant.

Ipoteza unei tentative de sinucidere a fost confirmată de un bilet de adio scris de femeia în vârstă de 45 de ani, precum şi de faptul că după ingerarea substanţei corozive şi-a tăiat venele, potrivit unor surse judiciare, relatează Agerpres.

Se pare că în biletul de adio femeia i-ar fi scris soțului că îi pare rău pentru gestul comis, iar fiicelor le-a cerut să fie alături de tatăl lor, conform ziaruldearges.ro.

Judecătoarea din Argeş a fost transferată, duminică după-amiază, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, starea sa fiind gravă, transmite Mediafax.

”Pacienta a fost transferată la Floreasca, în cursul după amiezii, fiind în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic”, a declarat Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti.

Citește și
Sam Altman
Un miliardar a plătit 10.000 $ ca să fie ucis, iar creierul să-i fie stocat pe un calculator

Potrivit portalului instanţelor, Gabriela Iordache este judecător la Secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

O ambulanţă a intervenit în cursul dimineţii în oraşul Ştefăneşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa a încercat să se sinucidă.

Gabriela Iordache, care anterior a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte interimar al Judecătoriei Piteşti, prezenta tăieturi pe antebraţe şi arsuri interne, provocate de ingerarea unei substanţe iniţial necunoscute.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi internată în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă.

Femeia are două fiice, una de 18, cealaltă în vârstă de 20 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult