Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul fotbalistului Pancovici s-a sinucis exact la un an după moartea iubitei

Un adolescent de 16 ani, din Ploiești, fiul unui cunoscut fotbalist care a jucat în Liga I, a fost găsit mort în scara blocului, marți dimineață. Se pare că tânărul s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio în care își cere scuze pestul gest.

Trupul adolescentului - Sebastian Pancovici - a fost descoperit chiar de către mama sa, relatează observatorulph.ro.

Se pare că Sebastian Pancovici suferea din cauza morții iubitei. Prietena lui, la care ţinuse foarte mult, a murit în ziua în care băiatul a ales să se sinucidă, cu un an înainte, potrivit adevărul.ro. Prietenii săi susţin că acesta ar fi fost motivul sinuciderii şi că nu de puţine ori l-ar fi auzit pe Sebastian că marea lui dorinţă era să fie împreună cu fata pe care a iubit-o.

Sebastian Pancovici, fiul fotbalistului Florin Pancovici, elev la un liceu din Ploieşti, a fost găsit decedat, marţi dimineaţă, în scara blocului. Tânărul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru gestul său.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit chiar de către mama sa, care a venit acasă alarmată de faptul că fiul nu-i răspundea la telefon. Tatăl băiatului, Florin Pancovici, este un cunoscut fotbalist care a jucat ani la rând în Liga I, la Gaz Metan Mediaş şi la FC Petrolul Ploieşti.

Citește și
suspect
Un englez s-a sinucis, după ce a fost deconspirat de vânătorii de pedofili

Poliţia Prahova continuă anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs această tragedie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult