Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul tragediei din Delta Dunării. Copilul de 3 ani s-a înecat în piscină într-un moment de neatenție al părinților

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident tragic la o pensiune din Dunavățu de Jos, în Delta Dunării. Un copil de trei ani s-a înecat în piscină, într-un moment de neatenție din partea adulților.

Familia este din Roman și venise în vacanță în Delta Dunării. Martorii povestesc că deși avea colac, a înghițit multă apă. Bietul de el, a fost resuscitat mai bine de o ora, dar nu și-a mai revenit. Ambulanța a avut de parcurs până la el, 46 de kilometri.

Tragedia s-a petrecut luni seară, în jurul orei 6, când copilul a intrat în piscina pensiunii, în zona destinata celor mici. 

Avea un colac, și părinții erau în preajma lui, dar nu au observat că băiețelul a vrut să treacă din bazinul pentru copii, în cel cu adâncime mare. În saltul făcut, s-a răsturnat și a rămas scufundat, aproape un minut, până să îl vadă cei mari și să-l ridice.

În apa erau și adulți. Cel de lângă el se îndepărtează la un moment dat, iar câteva clipe mai tărziu îl vedem cum înoată grăbit către cel mic care se zbătea în apa. A reușit să îl scoată pe marginea bazinului.

Citește și
salvat inec
Gest uriaș făcut de un adolescent din România. Și-a salvat prietenul de la înec, deși avea o mână fracturată

Băiețelul a fost scos din apă în stare de inconștiență. Mama lui a sunat la 112 iar la fața locului a sosit de urgenta un echipaj de prim ajutor și elicopterul SMURD.

Însă copilul era în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Nicolae Sicinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea: „Noi am întrebat, ieșise din colac? Nu. Era chiar în colacul respectiv, dar cu capul căzut în apă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult