Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul crimei îngrozitoare din cartierul Crângași. Minorul agresor în vârstă de 16 ani ar practica boxul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă de o violență extremă a fost comisă pe stradă, în văzut lumii, în cartierul Crângași din Capitală.   

Un bărbat de 46 de ani care a vrut să își apere fiica vitregă de niște adolescente care o amenințaseră cu bătaia a fost omorât în bătaie de doi tineri.

Incidentul șocant a fost surprins de o cameră de bord.

Suspecții, unul dintre ei minor, au fugit, dar s-au predat. Ei au fost arestați și sunt acuzați de omor.

Momentul în care tinerii - de 16 și 20 de ani - îl lovesc de mai multe ori cu pari de lemn pe bărbatul aflat la pământ a fost surprins de camera unui șofer.

Scandalul a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crangași. Victima mersese acolo să își apere fiica vitregă, pe care doua tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. L-au urmărit apoi pe stradă.

Citește și
crima crangasi
Video șocant cu momentul în care bărbatul ucis în Crângași este bătut cu araci de lemn. Șoferi și pietoni asistau îngroziți

Andreea, fiica victimei: „Fetele erau cu mai mulți băieți și, când a plecat, au venit doi băieți de 16 și 20 de ani care l-a luat, avea două ... nu bâte, era ceva de la bancă, lemnul acela."

Taximetrist: „Au început din parc, s-au luat prin parc, au alergat, au venit aici și aici i-ar fi dat cu bâta în cap. Era inconștient.”

Martor: „L-au lovit și jos și după au fugit, au dispărut în parc pe acolo. Nu mai mișca deloc, începuse să se învinețească. Era înconjurat de oameni, câțiva de la Poliția Locală îi făceau respirație.”

Martorii au sunat după ajutor, iar bărbatul a fost resuscitat în stradă zeci de minute. Însă rănile, mult prea grave, i-au adus moartea.

Timp de două ore, polițiștii i-au căutat pe străzile din jur. Dar aceștia s-au predat în jurul 22 la Secția 20 de poliție, chiar în momentul în care bărbatul își dădea ultima suflare în ambulanță.

La audieri, cei doi au recunoscut în mare cele întâmplate. Minorul de 16 ani - care ar practica boxul - a fost așteptat de familie la ieșirea din secție. Rudele susțin că a fost vorba de legitimă apărare.

Rude ale agresorilor: „Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei. A luat un par de la copac și i-a dat în cap. - Ală i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a bagat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”

Cei doi agresori sunt acuzați de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult