Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul crimei din Buzău. Bărbatul și-a ucis soția cu un topor în fața copilului lor de 2 ani, apoi s-a predat polițiștilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 25 de ani din Buzău a plătit cu viața curajul de a se angaja pe litoral și de a o lua de la capăt, împreună cu băiețelul de doi ani.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de care voia să divorțeze a ucis-o cu sălbăticie, chiar sub privirile copilului, apoi s-a predat polițiștilor.

Cei doi tineri erau căsătoriți de aproape 8 ani și au un copil de doi ani. Bărbatul, de 32 de ani, era extrem de gelos, motiv pentru care, în ultima vreme, erau certuri tot mai dese în familie - spun rudele.

Iuliana Dinu – mama femeii: „El avea impresia că ea este cu altcineva, este cu alt bărbat”.

Citește și
Sandra Hemme
O femeie din SUA a fost eliberată după 43 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o

Femeia, în vârstă de 25 de ani ar fi vrut să muncească pe durata sezonului estival într-un hotel din Năvodari, dar bărbatul s-a opus categoric. Chiar și așa, femeia a lăsat copilul în grija socrilor și a plecat la mare, unde s-a angajat că ospătar.

Luni, s-a întors acasă hotărâtă să îi spună soțului că dorește să ia copilul cu ea și să divorțeze. Într-un moment de furie, bărbatul s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu un topor.

Livia Dinu – bunica femeii: „Aud buf o dată și copilul țipând, m-am ridicat după scaun să văd ce are copilul. El o omorâse, i-a tăiat gâtul, el o omorâse acolo și luase și copilul să plece cu copilul să-l omoare. Eu am luat copilul, l-am tras, a ieșit la poartă, nu a avut el treabă că a omorât”.

Crima s-a petrecut în fața celui mic, iar biata femeie a murit pe loc. Apoi bărbatul a sunat la poliție și a mărturisit ce făcuse.

Mariana Dinu – mătușa femeii: „A trecut pe lângă noi ca și cum nimic nu s-a întâmplat, a ieșit la poartă, s-a dus pe o canapea la două case mai spre șosea de la el, acolo fiind un bărbat pe canapea i-a spus că gata am omorât-o, a plecat de acolo, vis-a-vis de casa lui este o frizerie care are trepte de astea, s-a așezat pe trepte, și-a aprins o țigară și a așteptat poliția”.

Bărbatul a fost încătușat de polițișți și dus la audieri. A fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de ucidere cu cruzime.

Localnicii sunt șocați de tot ce s-a întâmplat.

Localnic: „Eu i-am văzut foarte închegați ca familie, nu erau ca să se bată”.

Localnic: „Nu au avut probleme, aveau un băiat, aveau mașină. Se țineau de mână, se pupau, erau așa de liniștiți, erau un cuplu perfect”.

Băiețelul rămas fără mamă a fost preluat de inspectorii Direcției pentru protecția copilului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult