Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fetiță înjunghiată în repetate rânduri, bătută cu un ciocan și aruncată de la etaj

O bătrână a încercat să o omoare pe fiica de cinci ani a vecinilor săi deoarece ar fi confundat-o cu un personaj din trilogia „Stăpânul Inelelor”. Femeia a crezut că fetița era Gollum, o creatură din universul imaginat de scriitorul J.R.R. Tolkien.

Galina Kobzeva, de 69 de ani, a atacat-o pe minoră cu cuțitul și cu un ciocan, apoi a aruncat-o de la etajul trei. În ciuda gravității rănilor, Nadia a supraviețuit. În momentul atacului, bătrâna era însărcinată cu supravegherea micuței, scrie mirror.co.uk.

În urma incidentului, victima a fost internată la spital timp de 4 luni cu răni multile la nivelul capului și fracturi. După ce și-a revenit, fetița le-a povestit autorităților că a strigat după ajutor în timp ce era înjunghiată, dar nimeni nu a părut să o audă.

Nadia a fost salvată datorită unei amrtore care a observat exact momentul în care bătrâna a aruncat-o de la etajul trei. Agresoarea riscă 15 ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
PAPA FRANCISC, FETITA, SECURITATE, ABU DHABI,
O fetiță a trecut de poliție și a fugit spre Papa Francisc: ”Vai de soțul ei!"

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult