Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fetiță de 13 ani violată de 2 bărbați. Minora a fost vândută și altor indivizi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz şocant în judeţul Mureş. Doi indivizi au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce au violat şi exploatat sexual o copilă de 13 ani.

Cei doi bărbaţi, de 29 şi 50 de ani, sunt din Sighişoara. Ei au fost reţinuţi de procurori şi sunt acum cercetaţi pentru viol, trafic de minori şi lipsire de libertate. 

Coşmarul minorei a început în urmă cu doi ani, când a fost racolată de pe stradă de cei doi bărbaţi. Aceştia au amenițat-o pe copilă şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre ei. Mai mult, minora a fost apoi vândută şi altor bărbaţi. Pentru cap provine dintr-o familie dezorganizata, dispariţia copilei a fost mult timp trecută sub tăcere sau neglijată de rudele ei.

În final, însă, în urma unor sesizări, poliţiştii au aflat de caz şi au descins la locuinţele celor doi indivizi din Sighişoara. Aceştia au fost reţinuţi şi prezentaţi apoi instanței.

Judecătorii au decis ca bărbatul de 50 de ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cel de 29 de ani să fie cercetat sub control judiciar. Cât despre fetiţa de 13 ani acesta este acum consiliată de psihologi. 

Citește și
Viol
Adolescentă româncă forțată de mamă să se prostitueze în Italia. Cum a fost descoperită

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult