Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fetiță cu autism, agresată la o școală pentru copii cu nevoi speciale. Mama caută acum dreptate

O adolescentă de 16 ani din Marea Britanie a fost agresată atât de grav la școală, încât mama a crezut inițial că i-a fost spart maxilarul și că a fost victima unui accident rutier.

Lyndsay suferă de autism și de sindromul Prader Willi, care îi poate provoca o evoluție lentă. Ea a fost dată spre îngrijire într-un liceu special din Marea Britanie, care are în grijă copii cu nevoi suplimentare.

Incindetul a avut loc în 2012, iar mama ei a rămas șocată în momentul în care fiica ei a ajuns acasă plină de vânătăi pe față și pe brațe.

După ce a ajuns la spital cu fiica ei, personalul medical i-a cerut explicații femeii și au suspectat-o că ar fi ea cea care și-a lovit fiica cu dizabilități. O anchetă a fost deschisă în acest caz, după ce mama a făcut plângere împotriva liceului, însă cazul a fost închis din lipsă de probe.

În căutarea dreptății, mama copilei a postat mai multe fotografii cu fiica ei plină de vântăi, din 2012. ”A fost trimisă la mine arătând așa. Am dus-o la spital pentru că am crezut că are maxilarul spart. Acolo am fost interogată de poliție, care credea că povestea mea e bizară și că eu am lovit-o. Au făcut o anchetă extrem de slabă în acel moment, dar în 2016 au redeschis ancheta. Doi angajați ai liceului au fost acuzați de comportament greșit, dar s-a decis ca acest lucru să nu fie luat în seamă în instanță și vreau dreptate. Vă rog să mă ajutați să-i oferi fiicei mele drepatea pe care o merită”, a scris femeia pe Facebook.

Citește și
Elena Udrea
Elena Udrea nu a venit luni la proces. Avocatul ei susține că nu știe unde se află

Instaleaza GRATUIT aplica?ia ?tirile ProTV:

CLICK AICI daca ai telefon Android - CLICK AICI daca ai iPhone

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult