Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie moartă după ce a fost violată de fostul soț și prietenii lui. Motivul gestului șocant

Un bărbat din India a fost arestat pentru participare la un viol în grup, victimă fiind fosta soție. La viol au luat parte și doi prieteni ai bărbatului. Toți trei au supus-o pe femeie la chinuri înfiorătoare.

Femeia a murit în spital după câteva ore, relatează Daily Mirror.

Incidentul șocant a avut loc miercuri noapte, în districtul Jamtara, din statul indian Jharkhand. Surse din poliție au declarat presei locale că victima, care nu a fost numită, se întorcea din oraș cu prietenele ei când a fost văzută de fostul soț, însoțit și el de prietenii lui.

Se presupune că bărbatul a vrut să se răzbune pe soția care l-a părăsit. Astfel, ajutat de cei doi prieteni, a luat-o pe fosta soție cu forța de pe stradă și a dus-o pe un câmp din apropiere. Acolo, toți trei au violat-o, după care i-au băgat un băț în organele genitale, provocându-i răni grave.

Țipetele femeii au fost auzite de câțiva localnici, care au și povestit ulterior la poliție că au surprins violul. Femeia a fost dusă la cel mai apropiat spital, dar pentru că starea ei era foarte gravă, a fost transferată la o clinică specializată. Din păcate, medicii nu au putut să o salveze.

Fostul soț al victimei a fost arestat, iar anchetatorii caută pe ceilalți doi suspecți. Ancheta este în desfășurare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult