Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie gravidă, mușcată de cap de un câine masiv, la Botoșani. Ce s-a întâmplat ulterior

O femeie gravidă a fost mușcată de cap de un câine periculos și a ajuns în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc acum o săptămână, la o stână din Botoșani, iar între timp femeia a și născut o fetiță sănătoasă.

Femeia gravidă a mers la o stână din apropierea localităţii Cristeşti, în vizită la iubitul ei, în vârstă de 22 de ani. Acesta este cioban la stâna din marginea satului, iar tânăra îl vizita destul de des. De această dată, însă, unul dintre câinii de la stână, ciobănesc mioritic, a devenit extrem de agresiv și a muşcat-o de cap.

Colţii şi gura masivă i-au provocat tinerei răni foarte grave la cap, inclusiv la o ureche. Femeia a fost preluată de o ambulanţă și a ajuns direct în sala de operaţii, transmite Monitorul de Botoșani.

„Pacienta a ajuns în serviciul nostru cu o plagă fronto-temporo-parietală-occipitală dreaptă prin agresiune animală. Practic colţii câinelui i-au afectat jumătate din craniu. A fost internată în secția de neurochirurgie pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Din fericire, ulterior starea ei s-a stabilizat şi a fost direcționată spre Maternitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La scurt timp, tânăra a născut prin cezariană, o fetiţă de 3.2 kilograme. În prezent, atât ea cât şi copila sunt în stare bună, sub supraveghere, la spital.

Citește și
abuz copil
Bărbat arestat preventiv pentru că a abuzat sexual o copilă de 11 ani. Minora a rămas însărcinată

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult