Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din Argeş, acuzată că şi-a ucis ginerele. "A dat cu cuţitul sau ceva asemănător"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă în Valea Iaşului, judeţul Argeş! Un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat luni-noapte, după o ceartă cu partenera de viaţă, iar suspecta este soacra sa.

Bărbatul de 39 de ani avea o relaţie de mai mulţi ani cu fiica femeii care este acum acuzată că i-a curmat viaţa. Se înţelegeau bine, susţin vecinii, şi chiar au fost plecaţi, împreună, la muncă, în Italia. Au reuşit să ridice o casă frumoasă, lângă cea a mamei-soacre. În noaptea de duminică spre luni, bărbatul ar fi venit acasă băut şi pus pe ceartă, spun vecinii.

"Tinerii s-ar fi certat şi ar fi intervenit soacră-sa. Şi că soacră-sa ar fi ... mă rog, ar fi dat cu cuţitul în el sau ceva asemenator”, spune o vecină.

Partenera bărbatului a chemat, imediat, ambulanta. Deşi spitalul din Curtea de Argeş este la numai 5 km de casa lor, victimă a murit din cauza hemoragiei, imediat ce a ajuns la urgenţă. Suspecta a fost ridicată de acasă şi le-a spus anchetatorilor că ar fi lovit în legitimă apărare.

Citește și
masacru Belarus
Masacru la un liceu, comis de un elev înarmat cu un cuţit. I-a tăiat gâtul profesoarei

" Femeia spune că ar fi încercat să se apere, ca el ... le-ar fi ameninţat că le omoară pe amândouă şi atunci ar fi sărit ... E posibil şi asta, nu ştim”, susţine vecina.

Femeia a fost audiată timp de mai multe ore, iar luni după-amiază va fi dusă în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă se va dovedi vinovată, femeia risca să fie condamnată la 25 de ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult