Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie de 84 de ani, violată de un tânăr. ”M-a chinuit 3 ore. A zis că a fost ziua lui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână de 84 de ani din judeţul Iaşi a trecut prin momente de groază după ce a fost violată de un tânăr care putea să-i fie nepot.

Ştia că femeia trăieşte singură şi e lipsită de apărare, aşa că în puterea nopţii a tăbărât peste ea şi a chinuit-o câteva ore. După tot acest coşmar, biata bătrână i-a povestit totul fiicei care a anunţat imediat poliţia, iar suspectul a ajuns după gratii.

Bătrâna trăieşte singură şi povesteşte, cu adâncă tristeţe, chinul şi batjocură prin care a trecut.

În toiul nopţii, pe când se uita la televizor, a auzit zgomot şi când s-a dus la uş[ s-a trezit cu tânărul dând buzna în casă. I-a dat o explicaţie care a încremenit-o de spaimă şi oroare: că era ziua lui şi avea chef de distracţie.

Victimă: ”M-am dus în casă să dau telefon la fată sau poliţie. Am apăsat pe 112 şi mi-a luat telefonul şi n-am avut timp. Nu m-a lăsat să ies din casă şi m-a chinuit 3 ore. A zis că a fost ziua lui, avea nevoie de femeie şi s-a găsit pe mine, la 84 de ani."

Citește și
violator
Asistentul care a violat 3 paciente în spitalul din Brăila, eliberat la un an după condamnare

După ce au fost anunţate autorităţile, bărbatul de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti. Vecinii spun că în ultima vreme, căzuse în patima alcoolului.

Elena Ababei, vecină: ”A venit poliţie peste poliţie, salvarea era aici. După aceea am văzut că avenit poliţia şi l-a înhăţat. Băiatu ăsta are părinţi bine. A venit din străinătate, de ce i-a venit lui în gând să facă aşa ceva”

Vasile Duljanschi, vecin: ”Plecând prin lume, probabil că s-a luat cu alţii răi de mână şi a ajuns la nişte evenimente urâte. Păcat, păcat…şi de bătrână şi de el. Niciodată nu m-am aşteptat să facă aşa ceva, probabil alcoolul."

Tânărul a fost arestat preventiv pentru viol şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult