Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia care a orbit după ce și-a tatuat globii oculari. „Nu pot să descriu sentimentul”

O femeie dependentă de tatuaje din Australia a suferit de orbire temporară după ce a decis să își tatueze globii oculari. Aceasta nu a mai putut să vadă timp de 3 săptămâni, pentru ca în final sa aibă globii oculari albaștrii.

Amber Luke, în vârstă de 24 de ani, din Central Coast, New South Wales, a cheltuit peste 13.000 de lire sterline pentru a-și transforma complet înfățișarea, suferind o serie de operații extrem de dureroase.

Printre acestea se numără 200 de tatuaje și alte operații estetice, dar tatuarea globilor ocular a fost de departe cea mai dureroasă, potrivit Mirror.Co.Uk.

Luke, care se autointitulează „Dragonul alb cu ochii albaștri”, a spus: „Nici nu pot să vă descriu sentimentul, când a pătruns cerneala, am simțit ca și cum mi-a frecat sticlă în ochi.”

Femeia a adăugat că procedura nu provoacă orbire dacă este făcută corect. Ea a transmis că nu intenționează să se oprească până nu își va acoperi complet trupul de tatuaje.

Citește și
drake
Drake vrea să-și tatueze chipul lui Celine Dion. Artista: „Pot vorbi cu mama ta!”

Mama fetei, Vikki Luke, a izbucnit în lacrimi după ce a aflat despre procedura prin care a trecut fiica sa și a transmis că nu poate înțelege de ce și-a asumat riscul.

Amber susține că nu are niciun regret pentru transformarea pe care a suferit-o.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult