Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia atacată pe stradă cu un cuțit, lângă Gara de Nord, este fosta iubită a agresorului. Bărbatul a fost arestat preventiv

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini șocante au fost surprinse în Capitală, lângă Gara de Nord. Un bărbat și-a atacat fosta iubită cu un cuțit. În scandalul care a urmat, un polițist a fost rănit.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona Gării de Nord, cunoscută sub numele de ”Coloane”, așa cum o știu cei din Capitală.

Bărbatul a mers hotărât spre cele două femei care stăteau de vorbă pe stradă și a atacat-o doar pe una dintre ele, fosta lui iubită, pe care a lovit-o de patru ori cu un cuțit.

Femeia a reușit să rămână în picioare, deoarece cei din jur au intervenit prompt și l-au îndepărtat pe agresor de aceasta.

Bărbatul nu s-a lăsat înduplecat și a început să o urmărească pe femeia de 30 de ani, fugărind-o, la un moment dat, în jurul unei mașini parcate. Însă aceasta a reușit să tragă de timp până când în zonă au ajuns polițiștii de la Transporturi.

Acțiunea s-a încheiat abia în momentul în care o femeie, martoră din zonă, s-a furișat în spatele agresorului și l-a împins, făcându-l pe acesta să se dezechilibreze și să cadă chiar în fața polițiștilor care au reușit să îl imobilizeze în scurt timp.

În timpul acestei intervenții, unul dintre polițiștii de la Transporturi a fost rănit la mâna dreaptă.

Femeia a fost transportată, în cele din urmă, la spital, iar acum va avea nevoie de multe zile de recuperare. Între timp, cel care a gresat-o, bărbatul de 52 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult