Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Familia unei bătrâne cu demență a asistat neputincioasă la violarea ei. Totul a fost surprins de o cameră ascunsă

Un îngrijitor a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a violat o pacientă cu demență, în vârstă de 99 de ani, în timp ce familia urmărea neputincioasă printr-o cameră ascunsă.

Phillip Carey, 48 de ani, a recunoscut faptele care s-au întâmplat la căminul de bătrâni unde lucra, în Blackpool, Lancashire.

El a fost surprins în timp ce își agresa sexual victima prin intermediul unei camere ascunse pe care familia a instalat-o în camera ei după ce au început să-și facă griji de bunăstarea ei.

Carey a pledat vinovat și a fost condamnat la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 10 ani, potrivit dailymail.co.uk.

Procurorii au declarat că familia victimei a început să fie îngrijorată atunci când comportamentul acesteia a început să se schimbe. Nu permitea să fie atinsă, iar la una dintre vizite a spus „Nu mă părăsiți, îmi vor face rău”.

Citește și
Tanar
Crima de la Corbu. Închisoare pe viață pentru tânărul care a ucis un bărbat și i-a violat fiica

Familia a instalat o cameră ascunsă pentru a afla ce anume îi provoacă acest stres bătrânei. Spre groaza rudelor, acestea au văzut cum unul dintre îngrijitori intră în cameră și o violează.

Poliția a fost alertată imediat, iar Carey a fost arestat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult