Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elevă de 13 ani, înjunghiată cu foarfeca, la școală. Motivul absolut șocant: are părul roșcat

O elevă de 13 ani a fost înjunghiată cu o foarfecă la școală, doar pentru că avea o culoare a părului diferită de ceilalți elevi. Copila s-a ales cu două leziuni adânci de 15 cm și a pierdut mult sânge.

Copila de 13 ani a fost atacată de un coleg, după o șicanare la școală, iar agresiunea a avut loc într-o localitate din districtul Kent, Marea Britanie. Marți, adolescenta de 13 ani se afla la școală, alături de un grup de prieteni, iar un coleg a început să o ironizeze din cauza culorii părului, a explicat tatăl victimei pentru cotidianul „The Sun”.

„I-a spus să plece, pentru că de obicei nu este afectată de astfel de lucruri. Ea s-a întors și a crezut că a plecat, dar apoi el a scos foarfeca și a spus: „Ia uite ce am aici!” și i-a înfipt-o de două ori în spatele piciorului. Sângele îi curgea prin colanții și i-a umplut pantoful. Are nevoie de pantofi noi pentru că nu îi putem curăța. Acesta a fost un atac neprovocat din cauza culorii părului ei” a spus tatăl fetei, Robin Andrew.

Eleva a primit primul ajutor de la asistenta școlii, iar apoi a fost transportată la spital, în timp ce Poliția cercetează incidentul. Medicii i-au suturat leziunile, iar apoi fata a fost externată, dar șchiopătează, spune tatăl ei.

Un purtător de cuvânt al școlii a condamnat atacul, considerat „inacceptabil”, adăugând că a fost demarată o cercetare disciplinară.

Citește și
militar francez
Militar francez găsit mort într-un hotel din București, înjunghiat cu o foarfecă în gât. Anchetatorii nu exclud o crimă

„Nu te aștepți să se întâmple așa ceva la o școală rurală. Nu este vina școlii că s-a întâmplat, dar sper că se iau măsurile adecvate. Ar trebui ca fiica mea să se simtă în siguranță la școală” a mai spus tatăl fetei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult