Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elev evreu forțat să sărute pantoful unui coleg musulman. Cum a fost amenințat

Un elev de origine evreiască a fost obligat să sărute picioarele unui coleg musulman, altfel ar fi riscat să fie bătut de alți 9 copii. Imaginile scandaloase dintr-un oraș australian au fost publicate pe rețelele de socializare.

Părinții victimei au declarat ziarului The Australian Jewsih News că la câteva zile după incident, băiatul a fost bătut și de un coleg, scrie news.com.au. Episodul violent l-a marcat atât de puternic încât a refuzat să mai meargă la școală.

Cazurile de antisemitism sunt tot mai dese, fapt îngrijorător pentru autorități. Într-o altă școală, un alt copil de cinci ani a fost hărțuit atât de grav încât și-a făcut nevoile pe el. Potrivit presei austrailiene, cei doi copii s-au mutat la alte unități de învățământ.

Mama băiețelului a mărturisit că agresiunea folosită împotriva fiului său era folosită ți în perioada nazistă: „Am crescut alături de supraviețuitori ai Holocastului. Obișnuiam să merg cu unchiul meu la sinagogă și mi-a povestit că exact la fel a fost și el hărțuit, s-a folosit același limbaj”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
copil cazut
Un elev a căzut de la etajul al doilea al unei școli din Bistrița. Cum s-a produs accidentul

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult