Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După ce au băut ore în șir, doi prieteni s-au bătut până când unul din ei a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă îngrozitoare în localitatea Zagra din Bistrița Năsăud. Doi prieteni s-au certat zdravăn și s-au luat la bătaie, după ce au petrecut o seară întreagă la cârciumă.

Unul dintre ei a folosit o rangă!

Victima ar fi putut să se salveze: după primele lovituri a plecat acasă și martorii spun că era plin de sânge. A decis să se întoarcă, iar a doua întâlnire cu atacatorul i-a fost fatală.

Cei doi erau prieteni și au muncit împreună în străinătate. Joi seară au băut ore în șir.

Mama victimei spune că fiul ei a ajuns acasă plin de sânge, lovit la cap. Nu a vrut să îi spună cu cine s-a certat, iar la scurt timp a plecat din nou de acasă.

De această dată pentru ultima oară. În centrul localității, chiar în față dispensarului, s-a întâlnit din nou cu prietenul de pahar, care s-a dat jos din mașină și l-a lovit de mai multe ori. O cameră de supraveghere din zona a surprins tot atacul, susțin procurorii. După ce l-a văzut la pământ, agresorul a plecat liniștit acasă. Un trecător a chemat medicii, dar pentru bietul om nu s-a mai putut face nimic.

Citește și
student, iasi, Aurelian Giosan, crima
Studentul care şi-a înjunghiat doi colegi şi a dat foc camerei de cămin, condamnat pe viaţă

Sanda Tomșa, medic SAJ BN: ”Au găsit pacientul agresat inconștient, în stop cardiorespirator. Pacientul prezenta multiple mărci traumatice craniene și corporale. Am efectuat resuscitare cardiorespiratorie o oră și 40 de minute, dar fără reluarea semnelor vitale.” Polițiștii l-au reținut pe suspect.

Diana Pintea - purtător de cuvânt IPJ BN: ”Un bărbat de 32 de ani din localitate i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect dur în zona capului și peste corp.”

Bărbatul este cercetat acum pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult