Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dublă crimă la Buftea. Ce s-a auzit din apartamentul femeilor omorâte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene de groază s-au petrecut duminică seară, în oraşul Buftea, judeţul Ilfov. Un bărbat de 50 de ani, cetăţean străin, a comis o dublă crimă, după care a fost la rândul lui împuşcat de poliţişti.

Acesta şi-a înjunghiat mortal iubita, dar şi pe mama femeii, după ce ar fi aflat că a fost înşelat. 

Măcelul s-a petrecut duminică seară, într-un bloc din oraşul Buftea, Ilfov. Bărbatul de 50 de ani, care după spusele martorilor ar fi cetăţean irakian, a aflat că iubita lui în vârstă de 30 de ani îl înşală şi a devenit violent. Negru de mânie, le-a înjunghiat mortal pe cele două femei - concubina şi mama acesteia - chiar în apartamentul în care ele locuiau.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: "Astăzi (duminică - n.r.), în jurul orelor 17:30, am primit un apel pe 112 prin care un bărbat de naţionalitate străină ne informa că a săvârşit o dublă crimă. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătura cu bărbatul."

"S-au auzit nişte împuşcături şi ”nu mai da, nu mai da, mă doare”. După care a tras de trei ori. Am ieşit afară. Ea a fost o femeie cuminte la locul ei şi muncea", spune un martor.

"Pe el îl ştiu, dar nu ştiu cine era ea. Părea om bun, da ştiu eu ce e în casă?”, spune o femeie.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde le-au găsit pe cele două femei fără suflare.

Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 ca să îşi anunţe fapta. Când au ajuns poliţiştii la apartament, acesta a devenit agresiv şi l-a atacat şi pe unul dintre agenţi. La acel moment, omul legii a scos arma din dotare şi a tras de patru ori în agresor.

Medicii au încercat să îi salveze viaţa bărbatului, însă în zadar. Câteva minute mai târziu a fost declarat cel de-al treilea deces.

Ciprian Romanescu: "Au încercat să coopereze cât mai mult cu acesta şi când a devenit recalcitrant şi l-a atacat pe unul dintre poliţişti, acesta a trebuit să se apere."

Tribunalul Ilfov continuă cercetările pentru a afla cu exactitate de la ce a pornit totul. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru omor calificat.  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult