Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Drumul Morții”, altă tragedie. Accident cu un autocar și un autoturism în care se aflau 18 oameni, două persoane au murit

Încă un accident foarte grav s-a produs pe Drumul European 85, DN2, supranumit ”Drumul Morții”, din cauza numărului mare de oameni care mor pe acest tronson.  

Doi oameni au murit după ce un autoturism s-a izbit de un autocar, în total, 18 persoane fiind implicate în accident.

Tragedia s-a produs marți, pe raza localității Movilița din județul Ialomița.

”Echipajele de descarcerare şi prim ajutor ajunse la locul solicitării au constatat că în cele două autovehicule se aflau 18 persoane. În urma impactului puternic, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o altă victimă a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.” - a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, potrivit Agerpres.

Citește și
accident
Încă un accident grav pe ”Drumul morții”. O femeie a murit, iar 4 persoane au ajuns la spital

În urma impactului, două persoane din autoturism, respectiv şoferul, un bărbat în vârstă de 61 de ani, şi o femeie de 57 de ani, din comuna Bărbuleşti, au decedat, potrivit News.ro.

Drumul Morții face multe victime  

Pe aceeași porțiune de drum și-au pierdut viața în urmă cu 16 ani și regretata artistă Laura Stoica și logodnicul ei, din cauza unui șofer intrat pe contrasens.

De zeci de ani, oamenii le cer autorităților o autostradă în locul acestei șosele numită ”drumul morții”, din cauza numărului mare de accidente.

Proiectat cu erori, singurul drum care leagă sudul țării de Moldova are doar o bandă pe sens și margini mai largi, pe care unii șoferi le numesc jumătăți de bandă. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult