Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 6 ani și tatăl său au murit într-un grav accident, în Bihor. Mama și alți doi copii sunt la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de șase ani și tatăl său au murit, iar mama și alți doi minori au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită violent de un alt autoturism, intrat pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut la doar câțiva kilometri de Oradea. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la pompieri şi SMURD, şi a fost chemat şi un elicopter.

Şoferul unui autoturism care se deplasa către Satu-Mare a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi nu a mai putut evita coliziunea cu maşina în care se aflau tatăl, mama, fiul şi alţi doi minori.

Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Crișana: „Au fost implicate şapte persoane, aflate în două autoturisme. Pentru salvarea victimelor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crișana" a mobilizat, de urgenţă, la faţa locului, patru echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple. S-a solicitat, de asemenea, intervenţia elicopterului SMURD.”

Elicopterul nu a mai luat niciun pacient, iar medicii nu au reuşit să salveze viaţa copilului accidentat.

Dr. Mircea Uiorean medic specialist UPU-SMURD Oradea: „La faţa locului am găsit şapte victime, din păcate una dintre victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. O a doua victimă, un minor, găsit în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului însă, din păcate, fără succes, aşa că a trebuit să constatăm decesul la faţa locului.”

O altă victimă, aflată în cod roşu medical, cu traumatism toraco-abdominal şi suspiciune de hemoragie internă şi multiple fracturi, a fost transportată la spital. La fel şi trei victime de gravitate medie spre mare, cu fracturi la nivelul membrelor şi contuzii toraco-abdominale, şi o persoană cu răni uşoare. Poliţiştii urmează să stabilească exact cum s-a petrecut tragicul accident.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult