Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două persoane au murit, iar alte 3 au fost rănite în urma unui accident grav în Dolj

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost grav rănite în accidentul rutier care a avut loc joi în localitatea Vârvoru de Jos, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac, iar în urma accidentului conducătorul auto şi soţia sa, pasagera de pe locul din dreapta faţă, o femeie de 34 de ani din aceeaşi localitate, au decedat, scrie Agerpres.

De asemenea, un bărbat de 39 ani, o femeie de 36 de ani şi a o minoră în vârstă de 15 ani, toţi din Vârvoru de Jos, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului, au fost răniţi.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul de 43 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La faţa locului au intervenit un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj.

Citește și
accident suceava
Mamă și fiică, spulberate pe trecere de un șofer de 26 de ani. Impactul a fost filmat

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult