Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două femei violate de un tânăr de 20 de ani. Ce scuză a dat bărbatul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Topalu, Constanța a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea a patru infracţiuni de viol.

Victimele sunt două femei de 41 şi 77 de ani. În timpul audierilor, bărbatul şi-a recunoscut faptele, dar a susţinut că era băut.

Femeile au fost atacate în propriile case în cursul anului trecut. Individul este acuzat că a intra în locuinţe lor cu intenţia iniţială de a fura.

Cele două femei locuiau singure, iar tânărul de 20 de ani nu s-a limitat doar la furt. Le-a forţat pe amândouă să întreţină, de mai multe ori, relaţii sexuale. Victimele au depus plângere la poliţie, iar anchetatorii şi-au dat seama că este vorba despre acelaşi atacator.

El a fost reţinut marți seară şi este acuzat de viol, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi furt calificat. Suspectul le-a declarat anchetatorilor că se afla sub incidenţa băuturilor alcoolice dar asta nu l-a ajutat deloc în ancheta.

Citește și
oameni
Un criminal și violator vrea să iasă din închisoare și să ajungă în arest la domiciliu

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult