Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două femei din Arad, lovite din senin de un individ, pe stradă. Agresorul nu iși explică faptele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac violent, în plină stradă, la Arad. Un necunoscut a lovit două femei, cu pumnul în față, după care a fugit. Victimele, care nu au nicio legătură între ele, au ajuns la spital pentru îngrijiri.

Agresorul a fost prins în scurt timp, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Până acum, individul nu a explicat de ce a atacat femeile, din senin.

Cum era dimineață, una dintre victime se îndrepta spre locul de muncă, iar cealaltă aștepta să intre în tură, în fața unui magazin. Acolo a fost găsită de una dintre colege.

Colega uneia dintre victime: „În momentul în care am ajuns, ea era pe jos, lovită, plângea foarte afectată, ochelarii erau săriţi de la loc, fata era foarte speriată, tremura, era vizibil zdruncinată. Pur şi simplu îşi amintea că individul a întrebat-o dacă oprește autobuzul în zonă, iar în secunda următoare, când a zis nu, a lovit-o şi a fugit.”

Unul dintre atacuri a fost surprins, însă, de camerele de supraveghere, așa că polițiștii au reușit să îl identifice pe suspect - un tânăr de 22 de ani.

Livia Pescar, purtător de cuvânt IPJ Arad: „Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiuni de loviri și alte violențe.”

Cei care locuiesc în zonă au rămas înmărmuriți când au auzit ce s-a întâmplat la câțiva pași de casele lor.

Bărbat: „Aici, permanent se întâmplă ceva, datorită birturilor care sunt pe aici, și ce se poate face, să punem un polițai aici.”

Femeie: „Este foarte dureros, că nu se face așa ceva, adică cum nu bați acasă, darămite pe stradă, nu cred că este normal”.

Bărbat: „Ăla nu-i bărbat care ridică mâna la o femeie, dacă vrei să te bați bate-te cu un bărbat, nu cu o femeie.”

Tânărul a fost lăsat să plece, după înțelegerea cu victimele. Ancheta penală în cazul său merge însă înainte și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă la închisoare, sau să primească o amendă penală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult