Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două familii îndoliate în Buzău. O fetiță de 3 ani și tatăl ei au murit nevinovați în mașină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident rutier cumplit a îndoliat duminică două familii în judeţul Buzău. O copilă de nici 3 ani şi tatăl său au murit nevinovaţi după ce maşina lor a fost izbită şi răsturnată în afară şoselei.

Mama fetiţei, însărcinată, a fost grav rănită şi transportată la spitalul judeţean din Buzău.

În accident a pierit şi şoferul vinovat, iar soţia acestuia este internată în comă la un spital din capitală, după ce a fost transportată cu un elicopter SMURD.

În accident au fost implicate trei maşini. Un şofer de 63 de ani care mergea spre Buzău, pe drumul european 85 a intrat inexplicabil pe sensul opus şi a lovit succesiv două maşini. Prima dintre ele a fost aruncată în câmp unde s-a răsturnat. Se aflau în ea doi soţi şi o fetiţă de aproape 3 ani. Pasagerii din cea de-a doua maşină lovită, au scăpat doar cu o sperietură groaznică.

Șofer: „Conducătorul maşinii roşii a pierdut controlul volanului, cred că a adormit la volan,nu a schiţat nici, absolut nimic. L-am văzut cum a trecut de pe banda 1 pe contrasens şi a lovit maşina,un vw aflat în faţa mea,frontal."

Pentru a scoate victimele din maşini, a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare. Cel care a produs accidentul dar şi şoferul de 37 de ani din maşină răsturnată au murit pe loc. Din păcate la câteva zeci de minute şi fetiţa să s-a stins în mâinile medicilor.

Eduard Dimitriu - ISU Buzău: ,,Au rezultat cinci victime, din care doi adulţi decedaţi şi un copil decedat. Pentru celelalte două victime a fost solicitat pentru una dintre ele elicopterul smurd fiind mai grav rănită iar cea de-a doua a fost preluată de către o ambulanţă saj la upu Buzău. "

Mama fetiţei, în vârstă de 38 de ani și însărcinată, a ajuns la spitalul de urgenţă din Buzău şi este în stare stabilă. Soţia şoferului care a produs accidentul, în vârstă de 64 de ani, este în stare foarte gravă şi a fost preluată de un elicopter SMURD.

Cms Gheorghe Colăcel - Poliţia Rutieră Buzău: ,,Din primele cercetări se pare că un conducător auto de 63 de ani din Bucureşti,în timp ce conducea autovehiculul pe dn 2 e 85pe fondul pătrunderii pe sens opus a intrat în coliziune cu două autovehicule care circulau din direcţia opusă."

Tragedia este anchetată acum de poliţişti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult