Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două familii distruse în accidentul grav de lângă Braşov. Cine a fost de vină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în judeţul Braşov. Trei adulţi şi un copil au murit, iar o altă fetiţă se zbate între viaţă şi moarte, după ce patru maşini s-au ciocnit pe DN 11.

Martorii spun că o şoferiţă nu s-ar fi asigurat când a schimbat banda, a lovit maşina în care se aflau copiii şi proiectat-o pe contrasens. Potrivit martorilor, şoferiţa, care venea dinspre Bacău, ar fi circulat cu viteză, iar la un moment dat a vrut să schimbe banda de mers. A tăiat calea unei maşini în care se afla o familie - doi părinţi şi fetiţele lor de 3 şi 5 ani.

Maşina acestora a ricoşat şi a lovit apoi un autoturism ce venea din sens opus, în care se aflau doi soţi de 60 şi 69 de ani. Impactul le-a fost fatal bătrânilor, dar şi fetiţei de 3 ani, care se afla pe bancheta din spate şi tatălui ei, care era la volan. Sora şi mama copilei au fost grav rănite în accident.

În urma impactului, maşina şoferiţei, de 25 de ani, a ieşit de pe carosabil. Atât ea, cât şi pasagera din dreapta au fost rănite uşor şi se afla în afara oricărui pericol. O a patra maşină, a fost lovită uşor, după ce şoferul a încercat să evite impactul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și
Accident Franta
Un tren a izbit un autobuz școlar, în Franța: 4 morți. Mesajul lui Macron

Comisar Oprea Daniel, şeful Serviciului Rutiere Braşov: "Pe fondul nepăstrării distanţei de mers de către una dintre maşini, care se deplasa spre Braşov, s-a produs o coliziune, maşina aflată în faţa acestuia a fost proiectată pe contrasens."

Fetiţa internată în stare gravă la spital are acum nevoie de sânge pentru că medicii să o poată opera.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult