Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi indivizi au tâlhărit un bătrân în București. A intrat peste el în casă și i-au smuls firul de oxigen

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi indivizi, de 32 și 35 de ani, din București, au fost arestați preventiv, după ce au intrat în casa unui bătrân și l-au tâlhărit.

Anchetatorii au descoperit că, înainte să fugă, suspecții i-au smuls bietului om un tub de la aparatul cu oxigen care-l ajuta să respire.

Tâlhăria s-a petrecut în Sectorul 1, în apropiere de Grădina Cișmigiu, în jurul orei 8 seara. Cei doi indivizi cunoscuți de polițiști cu antecedente penale, au încercat să intre și în alte locuințe din blocul victimei, verificând și alte uși până când au ajuns la apartamentul bătrânului.

Bătrânul nu ținea ușa închisă

Din păcate, victima nu ținea ușa încuiată, așa că hoții au intrat ca la ei acasă. În timp ce unul dintre ei stătea de 6, pe casa scării, celălalt a intrat și a scotocit după bunuri de valoare. Planul lor a eșuat în momentul în care bătrânul i-a văzut și a încercat să sune la 112 de pe un telefon mobil, pe care îl ținea lângă pat.

Intrusul i-a smuls telefonul din mână, dar și un tub cuplat la un dispozitiv cu oxigen prin care bătrânul era ajutat să respire, apoi s-a facut nevăzut alături de complicele lui.

Citește și
Batran si batrana langa casa lor din Buzau
Doi tâlhari au intrat noaptea peste un cuplu de pensionari din Buzău. Bătrânul a dat nas în nas cu ei

Deși ân vârstă de aproximativ 80 de ani și grav bolnav, bărbatul a reușit să ceară ajutorul vecinilor și așa a scăpat cu viață. Polițiștii serviciului de investigații criminale Sector 1 au pornit pe urmele suspecților, i-au identificat repede și i-au prins, amândoi fiind acum în arest pentru tâlhărie calificată.

Dacă ar fi să învățăm ceva din povestea omului tâlhărit, este să nu lăsăm niciodată ușa casei descuiată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult