Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi copii din Prahova, de 13 și 15 ani, au torturat și omorât patru pui de câine. Două dintre animale au fost decapitate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant într-o localitate din Prahova. Trei copii au ucis cu o cruzime de nedescris patru cățeluși pe care i-au găsit pe un câmp. Cu toții au fost identificați și reținuți de polițiști.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Cei patru cățeluși au fost abandonați de stăpân, un bărbat de 50 de ani, pe un câmp de lângă Boldești Scaeni. O cameră de supraveghere din zonă a surprins și momentul în care individul a venit cu bicicleta și a lăsat bietele animale la marginea drumului. Nu după multă vreme, băieții, cu vârste între 13 și 15 ani, i-au găsit și pur și simplu i-au căsăpit.

Scenele rămase în urmă i-au îngrozit chiar și pe oamenii legii, chemați la scurt timp de un localnic ce a dat peste leșurile ciopârțite. Cei trei adolescenți sunt acum audiați. Vor fi supuși și unei expertize neuropsihiatrice pentru a se stabili dacă aveau discernământ când au mutilat și ucis cei patru câini.

Ei sunt cercetați pentru uciderea animalelor cu intenție fără drept. La rândul lui, bărbatul care a abandonat puii a fost amendat cu 12.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult