Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dramă în Brașov. Doi adolescenți au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul a fost găsit decedat. Căutările continuă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz tragic în comună Hoghiz, judeţul Braşov. Un adolescent de 14 ani a pierit în apele îngheţate ale răului Olt, iar prietenul său, de aceeaşi vârstă, este căutat în împrejurimi.

Părinţii lor au dat alarma când au văzut că se lasă întunericul iar băieţii nu se întorc acasă. La intervenţie participă mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi, pompieri, scafandri şi voluntari.

Cei doi băieţi şi-au petrecut toată vacanţă împreună, căci mama unuia dintre ei şi tatăl celuilalt au o relaţie. Duminică, după prânz, au anunţat că vor să meargă la joacă, iar tatăl le-a cerut să se întoarcă în două ore, ca să se pregătească de şcoală.

Când au văzut că întârzie, părinţii au intrat imediat în alertă. Au început să întrebe de ei din poartă în poartă, iar un alt băiat din localitate le-a indicat unde să-i caute, într-un loc aflat pe malul Oltului, unde şi el căzuse în rău cu o zi înainte.

În scurt timp, unul dintre cei dispăruţi a fost zărit în apă - mai trăia, însă era în hipotermie. Echipajele de urgenţă l-au dus la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Căutările au fost reluate în luni dimineaţă, în speranţa că cel de-al doilea băiat va fi găsit în viaţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult