Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detalii cutremurătoare în cazul bărbatului descoperit mort, la Oradea. Cum ar fi survenit decesul

Procurorii bihoreni spun că în cazul bărbatului mort neidentificat există indicii temeinice că acesta ar fi fost omorât.

Trupul bărbatului a fost găsit la începutul lunii septembrie, într-un bazin de acumulare din Oradea. Criminaliștii spun că avea aproximativ 45 – 55 de ani, înălţime 1,68 – 1,70 m, atletic, greutate aproximativă 70 – 80 kg, mărimea 39 la încălţăminte.

Bărbatul ar fi murit la începutul lunii august 2018, relatează bihon.ro.

Bărbatul ar fi suferit o moarte violentă, fiind bătut și apoi înecat. „Conform constatărilor preliminare medico-legale, moartea a fost violentă, s-a cauzat asfixiei mecanice prin înec. În zona antebraţelor au fost identificate echimoze produse prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare, posibil în urma unei altercaţii sau agresiuni. La momentul la care a fost găsită, victima avea mâinile imobilizate la spate prin legare cu material textil. La nivelul gurii, între maxilar şi mandibulă avea aşezată o fâşie îngustă din material textil legată strâns cu nodul situat sub urechea dreaptă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult