Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire șocantă în Viena. Ce a făcut un bărbat cu cadavrul prietenului său

Un bărbat din Viena a dezvăluit că a păstrat cadavrul unui prieten apropiat într-un congelator depozitat în subsolul imobilului în care locuieşte, a anunţat vineri Poliţia locală, citată de DPA, transmite Agerpres.

Anchetatorii au găsit cadavrul înfăşurat în pungi din plastic, joi, după ce mai multe persoane care făceau curăţenie în subsolul imobilului au remarcat un miros puternic ce provenea din compartimentul alocat acelui locatar.

Medicul legist chemat la faţa locului nu a descoperit pe cadavru urme externe care să confirme ipoteza potrivit căreia decesul ar fi fost cauzat de acel locatar sau de către un terţ. Autorităţile au ordonat şi efectuarea unor teste toxicologice, aflate în desfăşurare la ora transmiterii acestor informaţii, a precizat poliţia din capitala austriacă.

Un locatar în vârstă de 45 de ani le-a dezvăluit anchetatorilor că prietenul lui decedat a locuit mai mult timp în apartamentul său. Starea lui de sănătate s-a deteriorat treptat şi, într-o bună zi, locatarul şi-a găsit prietenul decedat în locuinţa lui.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
crima Iasi
Si-a ucis tatal, apoi i-a ascuns cadavrul in spatele casei. Cum l-au facut politistii sa-si recunoasca fapta

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult