Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire macabră. Trupul unui bărbat, dispărut acum 6 luni, găsit într-o fabrică dezafectată

Your browser doesn't support HTML5 video.

După mai bine de o jumătate de an de când a fost dat dispărut de familie, un bărbat din Alba a fost găsit mort într-o fabrică dezafectată.

Cadavrul a fost descoperit de câțiva localnici care au sunat imediat la 112, iar locul a fost împânzit de criminaliști. Înainte de dispariție, omul trecea printr-o perioadă mai dificilă din cauza unor probleme la locul de muncă.

Bărbatul avea 48 de ani și locuia în Sebeș, singur într-un apartament, după ce s-a despărțit de partenera sa de viață. Înainte să fie dat dispărut de rude, ar fi povestit că avea probleme la serviciu din cauza unei neînțelegeri. Se temea pentru locul lui de muncă, după care a dispărut fără urmă.

Localnic: ”Era un om ce și-a văzut de treabă. Numai din cauza la o neglijență.”

Reporter: ”De când a dispărut?”

Citește și
Presă: Un diplomat găsit mort după ce a căzut de la etaj la ambasada Rusiei la Berlin ar fi de fapt spion rus
Presă: Un diplomat găsit mort după ce a căzut de la etaj la ambasada Rusiei la Berlin ar fi de fapt spion rus

Localnic: ”Atunci, imediat, după o zi, două. După aceea nu a mai știut nimeni dacă e acasă, dacă e în medical, că vine, că nu mai vine. Nu a mai știut nimeni nimic de el.”

Șase luni nu s-a mai știut nimic de bietul om, până când, câțiva localnici au făcut descoperirea șocantă. L-a găsit fără viață într-o fabrică abandonată, la marginea orașului.

Reporter: ”Demult era dispărut?”

Localnic: ”Din iunie, jumătatea lui iunie, sfârșitul lui iunie. Nu a mai știut nimeni nimic de el. Am tot întrebat, nu știa nimeni nimic. L-a găsit mort, dar nu știm sigur cum a murit.”

Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: ”În urma verificărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia: un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sebeș.”

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele medicilor legiști.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult