Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire macabră în Medgidia: doi bărbați au fost găsiți fără suflare într-un apartament

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste înfiorătoare la Medgidia, în județul Constanța. Doi bărbați, de aproape 80 și, respectiv, 63 de ani, au fost găsiți fără viață, în apartamentul lor.

Cel mai în vârstă dintre ei, fost medic, era bolnav - spun oamenii, iar nepotul mai tânăr îl îngrijea. Poliția așteaptă rezultatul expertizei medicol-legale pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Dimineață, vecinii au simțit un miros puternic pe casa scării. Cum pe cei doi nu i-au mai văzut la față de zile întregi, au intrat la bănuieli și au sunat la 112.

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: "A fost solicitat astăzi să intervină la un apartament din Medgidia pentru o deblocare de ușă. Colegii mei sosiți la fața locului au găsit în casa două persoane în vârstă de aproximativ 60 și 80 de ani decedate".

Vecinii povestesc despre suferința care-i încerca. Mai ales pe fostul medic.

Vecina: "Domnul doctor, fost neurolog, era imobilizat la pat de ani de zile, îl îngrijea un nepot. Probabil domnul doctor a murit de moarte normală, fiind bolnav, iar celalalt îi placea șprițul o fi căzut s-a lovit și aia a fost."

Vecina: "Erau bolnavi, erau bolnavi ei, decât pe ăla tânărul îl vedeam. Pe doctor nu l-am mai văzut de mult timp. Azi dimineața și noi am aflat că miroase în casa și ..."

Andreea Iliescu, ofițer de presa IPJ Constanța: "Din primele cercetări nu rezulta indicii sau suspiciuni cu privire la cazua decesului. În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub asptectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă "

Trupurile celor au fost transportate la serviciul de medicină legală, unde va fi stabilită cauza morții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult