Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul unei femei care a aflat că un păianjen și-a făcut culcuș în urechea sa. Insecta și-a depus ouăle | VIDEO

O femeie s-a dus la spital pentru că auzea constant un „bâzâit". Când i-au controlat urechile, medicii au făcut o descoperire înfiorătoare.  

Femeia în vârstă de 40 de ani, din China, a mers la spital acuzând că aude un „bâzâit” în urechea dreaptă.

Medicii au folosit un endoscop pentru a verifica urechea femeii. Ei au descoperit ceva ce parea a fi timpanul urechii.

Cu ajutorul unei pensete speciale medicii au reușit să desprindă „timpanul” aparent al femeii și au descoperit de ce pacienta auzea un „bâzâit” – Un păianjen se ascunsese în urechea femeii. Insecta a țesut un timpan fals în care creștea o colonie de pui de păianjeni.

În timp ce femeia credea că aude un țiuit, endoscopul a arătat că în realitate pacienta avea un păianjen care se reproducea în interiorul urechii.

Citește și
atacatorul din Portland care i-a mușcat urechea și fața unui bătrân
Un tânăr drogat i-a ros urechea și fața unui bătrân de 75 de ani, lăsându-i oasele craniului la vedere

Medicul Departamentului de Otorinolaringologie, Han Xinglong, a spus că pânza făcută de păianjen arăta foarte asemănător cu un timpan. Astfel, la început nu s-a putut constata nimic ciudat. Abia la o privire mai atentă medicii au descoperit că femeia avea altceva în ureche.

„Pânza făcută de acest păianjen este foarte asemănătoare cu timpanul. Când endoscopul urechii a intrat pentru prima dată, nu s-a găsit nimic anormal”, a spus medicul, conform Mirror.

Din fericire pentru femeie, păianjenul nu era otrăvitor, iar ea a suferit doar leziuni minore la nivelul canalului auditiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult