Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decapitată cu drujba în București, de șeful ei. ”Să îmi omoare copilul un boșorog?”. Ce i-a spus mamei, cu 2 ore înainte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar detalii cumplite în cazul tinerei vânzătoare ucise de șeful ei într-un complex comercial din București. Parchetul a transmis oficial că moartea fetei de 23 de ani a fost una violentă.  

După ce a înjunghiat-o, bărbatul ar fi folosit și o drujbă, spun procurorii.

În plus, fata însărcinată în patru luni i-a mărturisit în trecut soacrei ei că patronul ei - bărbatul de 72 de ani, care a spus că i-a luat viața - a agresat-o sexual în garsoniera lui.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Potrivit procurorilor, fata de 23 de ani a fost ucisă în 9 minute. Moartea a fost una violentă, a transmis oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Într-un atac de furie, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul în zone vitale. Cel mai șocant este că lângă trupul fetei a fost găsită și o drujbă.

”Prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei”.

Citește și
Individul care și-a decapitat prietenul își transformase casa în bar: „Criminalul avea pensie, ăstălalți nu aveau”
Individul care și-a decapitat prietenul își transformase casa în bar: „Criminalul avea pensie, ăstălalți nu aveau”

Cu două ore înainte, tânăra vorbise la telefon cu mama ei și i-a spus că trebuie să închidă. Femeia - care locuiește în Italia - s-a întos în țară pentru înmormântare. Copleșită de durere, spune că fata ei nu a furat din magazinul alimentar, așa cum a acuzat patronul.

Mihaela Ghibirdic, mama fetei: „De câte ori vorbeam îmi zicea: „hai, că a venit șeful! Hai, că am treabă!”. Nu-i lipsea nimic. Absolut nimic! Avea casă aici. Avea soț. Avea tot. Era și însărcinată. Și să îmi omoare copilul un boșorog de 72 de ani… pentru ce? Cred că e altceva la mijloc și nu o să rămână așa”.

Daniela Ghibirdic, mătușa fetei: „A venit cu cuțitul. Știa ce are de făcut, ce voia să facă, că a blocat-o înăuntru. Cred că o fi încercat să se dea la ea sau să facă ce vrea. Ea nu a vrut și el a luat cuțitul, ce a găsit acolo, că alt motiv nu ar avea”.

Când a mers să se predea, bărbatul avea pe pantaloni sângele Ioanei. A mers la Secția 12, nu la 13 - de care aparține, pentru că acolo mai făcuse plângeri și se temea să nu fie recunoscut de polițiști.

Tânăra a spus că a fost abuzată sexual de șeful ei. Se face testul de paternitate al fătului ucis

Potrivit rudelor, tânăra i-ar fi povestit în trecut soacrei sale că a fost abuzată de șeful ei care a invitat-o la o cafea, în garsoniera lui. Pentru că era însărcinată în momentul în care a murit, vor fi recoltate și probe ADN ale bebelușui nenăscut - pentru stabilirea paternității.

Va avea loc și o percheziție informatică, în cadrul căreia vor fi ridicate imagini de pe camerele de supraveghere din depozitul magazinului alimentar, care ar fi putut să surprindă momentul crimei, dar și ce s-a întâmplat înainte.

Bărbatul a fost audiat și de polițiștii de la omoruri. În fața lor, bărbatul de 72 de ani a tăcut, deși inițial s-a predat la Secția 12 și a recunoscut crima. El este cercetat acum pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult