Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce a lăsat mai multe bilete de adio poliţistul care şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anchetatorii au pus cap la cap toate datele şi au dedus că moartea băieţelului de 3 ani din Piteşti şi a tatălui său este, cel mai probabil, un caz de crimă urmată de sinucidere.

Bărbatul de 29 de ani, ofiţer la Antidrog - Crimă Organizată, şi-a împuşcat mortal copilul, într-o criză de gelozie. Aflase că fosta soţie, şi ea poliţistă, ar fi avut o relaţie cu un coleg de muncă.

Înaintea deciziei cumplite, tatăl a lăsat mai multe scrisori lămuritoare rudelor. Una ar fi fost pentru fosta soţie, pe care ar fi vrut să se răzbune prin fapta sa, iar un altul, pentru familia lui, căreia îi explica în termeni diferiţi gestul.

Tatăl şi copilul de nici 4 ani au fost găsiţi împuşcaţi, în apartamentul bărbatului, unde mama îşi lăsase fiul sâmbătă dimineaţă, în virtutea custodiei comune.

Anchetatorii au descoperit în apartamentul poliţistului şi un recipient în care ar fi fost o băutură alcoolică, aşa că vor cere prelevarea probelor biologice pentru a stabili dacă bărbatul a consumat băuturi alcoolice înainte să comită fapta. Totodată poliţiştii încearcă să afle dacă poliţistul a premeditat fapta, întrucât pistolul cu care a tras îi aparţine.

Citește și
caz politist crima
Polițistul care și-a ucis fiul a lăsat bilete de adio. Fosta soție a leșinat când a auzit ce a făcut

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult