Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a răzbunat un bărbat pe tânăra care l-a făcut „urât” la o petrecere

Zachary Machnikowski, un bărbat în vârstă de 21 de ani din Chicago, riscă să petreacă după gratii 60 de ani, după ce i-a înjunghiat pe părinții unei tinere. El voia să se răzbune pe aceasta pentru că la o petrecere i-a zis că e „urât”.

Potrivit procurorilor, tânărul a intrat în locuința lui William și Mary Lenk, din orașul Naperville, pe care i-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. Incidentul a avut loc în martie 2015. Anterior, fiica cuplului fugise din casă fără ca părinții ei să știe, ca să meargă la o petrecere dată chiar de atacator, scrie Newsweek.

Astfel, tânăra i-ar fi spus unei alte persoane că Zachary Machnikowski i se pare „urât”, ceea ce l-a înfuriat. Astfel, el a plecat de la petrecere, plănuind să fure alcool, însă când i-a văzut pe părinții fetei în pat, a decis să-i înjunghie ca să o facă să sufere.

Cu toate acestea, tatăl tinerei a reușit să se lupte cu el, în timp ce mama acesteia a fugit la un vecin să ceară ajutor. La scurt timp, tânărul a fugit și s-a asuns în tufișuri. În fața anchetatorilor, el a pledat vinovat.

„Nu pot să îmi închipui teroarea simțită de cuplu când s-au trezit în propriul dormitor cu un atacator înarmat cu un cuțit”, a spus procurorul statal Robert Berlin.

Citește și
masina de politie
Un ieşean s-a certat cu naşul său la telefon şi l-a acuzat că e proxenet. Cum s-a răzbunat

Machnikowski urmează să își afle sentința în 25 iulie și riscă între șase și 30 de ani în închisoare pentru fiecare atac.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult