Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum încerca o femeie să-și omoare soțul în timp ce acesta o filma ca să aibă dovezi

O femeie din Arizona a fost arestată pentru că ar fi încercat să-și omoare soțul, punându-i otravă în cafea timp de mai multe luni. Bărbatul a instalat camere de supraveghere ascunse ca să o prindă în fapt.

Melody Felicano Johnson este acuzată de tentativă de omor, dar a pledat nevinovată vineri.

Procurorii spun că femeia a încercat să-și ucidă soțul, membru al Forțelor Aeriene ale SUA, încă din luma martie, atunci când bărbatul a simțit un miros ciudat la cafeaua sa. Cei doi au un copil și locuiau împreună deși erau în proces de divorț. În acel moment de aflau în Germania, potrivit The Independent.

Câteva săptămâni mai târziu, bărbatul a început să investigheze suspiciunile cu benzi de testare a apei din piscine, care au arătat niveluri ridicate de clor în ibricul de cafea. În mai, el a pus camere ascunse care au surprins-o pe soția lui în timp ce turna un lichid în cafea.

Acesta le-a spus investigatorilor că s-a prefăcut că bea cafeaua până când s-au întors în Statele Unite, în iunie. Apoi, a amplasat din nou camere de supraveghere care să o prindă în fapt.

Citește și
criminalisti
Copilul care a fost găsit mort în Caraș-Severin ar fi fost ucis de mama. Femeia l-ar fi sugrumat cu mâinile

O investigație oficială a fost demarată după ce bărbatul a dat filmările poliției. Acesta le-a spus că Melody Johnson a vrut să-l omoare ca să primească banii și bunurile lui în urma decesului.

Femeia este în arest momentan, cu o cauțiune de 250.000 de dolari, după ce procurorii au stabilit că există riscul ca aceasta să fugă în Filipine, la familia ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult