Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au fost găsite cele două cadavre dintr-un apartament din Turda. Bărbatul nu mai fusese văzut de vecini de trei zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire șocantă în Turda. Corpurile fără viață a doi oameni, o femeie de 29 de ani și un bărbat de 67, au fost găsite într-un apartament din oraș. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime, urmată de sinucidere.

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Cele două cadavre au fost găsite la primul etaj al unui bloc din Turda. Vecinii și prietenii bărbatului în vârstă de 67 de ani, speriați ca nu l-au mai văzut de 3 zile, au sunat la 112. Ce au aflat când au venit pompierii i-a șocat pe toți. Pompierii au spart ușa fără să își imagineze că înăuntru vor găsi o imagine de groază cu două cadavre. În scurt timp locuința a fost împânzită de criminaliști. Fata a fost găsită pe podea, acoperită cu o pătură plină de sânge. Trupul bărbatului în vârstă de 67 de ani zăcea în baie, însă pe el nu existau semne de violență. Acum anchetatorii iau în calcul varianta în care bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, după care și-ar fi luat viața. Criminaliștii iau probe din apartamentul unde au fost găsite cele două cadavre, după care vor sigila locul. Vecinii spun că nu era pentru prima dată când fata venea în vizită la bărbat, însă nimeni nu știe ce relație exista între cei doi. Vecin: „Mai venea la el și atunci am făcut legătura că sigur doar aia putea să fie și într-adevăr așa a și fost.”

Reporter: S-a mai certat cu prietena lui?

Vecin: „Nu știu. O dată nu l-am văzut să se certe cu ea.”

Reporter: Nu s-au auzit strigăte de ajutor?

Vecin: „Nu, nimic, nici vecina de la parter nu a auzit nimic.” Procurorii au preluat cazul și urmează să stabilească ce s-a petrecut în apartament.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult