Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a scăpat o fetiță de 10 ani dintr-un incendiu de proporții. Mama are arsuri grave

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi fraţi din judeţul Arad, un bărbat şi o femeie, au ajuns vineri dimineaţă în stare gravă la spital, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, victimele unui incendiu care le-a distrus locuinţa. Nu este exclus un scandal în familie, spun anchetatorii.

Pompierii voluntari, anunţaţi de vecini, i-au găsit pe cei doi cu arsuri şi au reuşit să îi scoată din casă. Singura care a scăpat cu bine este fetiţa femeii, care, speriată de discuţiile aprinse dintre mamă şi unchi, a fugit din casă înainte ca vâlvătaia să cuprindă totul.

Femeia de 41 de ani locuia cu fratele ei, cu 3 ani mai mic, şi fetiţa de 10 ani, într-o casă din satul Cuvin, în Arad. Marți dimineaţă, vecinii au văzut cum pe la ferestre iese fum şi au alertat pompierii.

Când au intrat salvatorii, înăuntru era un dezastru: bărbatul avea arsuri grave, iar femeia suferise şi tăieturi la mâini, căci încercase cu disperare să spargă geamul.

Singura care a scăpat nevătămată este fetiţa femeii, care a reuşit să fugă din casă, înainte ca flăcările să cuprindă totul.

Citește și
incendiu
Flăcări puternice într-un cămin cultural din Olt. Cauza incendiului

Vecinii nu exclud un scandal în familie.

"Ea a fost asistată social, nu se înţelegeau, nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au certat, când am ajuns la faţa locului era deja incendiu propagat pe 50% din casă", spune un localnic.

"Ori s-au certat şi a dat foc intenţionat ori se zice că el ar fi vrut să facă amestec de benzină cu ulei la drujbă, dar oricum, sunt o familie cu probleme care se ceartă frecvent şi se bat. Fata nu are nimic, când a văzut că se ceartă a ieşit afară", a declarat o vecină.

"După aproximativ 45 de minute incendiul a fost localizat. Au fost găsite două victime, un bărbat şi o femeie, care prezentau arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului, au fost scoase şi predate către echipajele de prim ajutor”, a precizat George Pleșca, ISU Arad.

Cei doi fraţi arşi în incendiu au fost transportați la spitalul judeţean din Arad.

"Deocamdată se află la camera de resuscitare a unităţi de primiri urgențe, medicii urmând a lua o decizie dacă vor fi trimişi la Timișoara sau nu", a precizat Simina Roz, purtător de cuvânt al spitalului județean Arad.

Dacă ancheta va stabili că bărbatul a încercat să îşi incedieze sora se va alege cu un dosar penal pentru tentativă de omor.

Fetiţa de zece ani va rămâne deocamdată în grija tatălui ei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult