Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a ajuns un bărbat să își ucidă prietenul, în timp ce făceau pălincă, în Șomcuta Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Maramureș este bănuit că și-a omorât prietenul cu 20 de ani mai tânăr. Suspectul a fost cel care a dat alarma și a cerut ajutor. El le-a spus polițiștilor că au fost atacați de mai multe persoane.

Dar povestea nu pare să stea în picioare, potrivit anchetatorilor. Deocamdată individul se află la spital și nu a fost audiat.

Cei doi bărbaţi au mers să facă palincă în Șomcuta Mare, la câţiva kilometri de casă. La un moment dat, omul de 53 de ani a cerut disperat ajutor localnicilor, pentru că prietenul său de pahar zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge.

Localnică: "Pe fond de băutura a fost. L-a înjunghiat şi l-a găsit cu 2 cuţite."

Localnică: "Eu sunt de 88 de ani, dar nu am auzit să se fi omorât cineva pe aici. De la băutură toate prostiile se întâmplă."

Citește și
O mașină a explodat în Arad - 8
Prefect, despre omul de afaceri mort în explozie: ”O bombă, care ar fi putut fi declanşată de la distanţă”

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, principalul suspect este chiar amicul victimei. Ameţiţi de alcool, cei doi s-ar fi încăierat şi astfel s-a ajuns la crimă. Bărbatul de 33 de ani nu a mai putut fi salvat. În schimb, cel bănuit de oribila fapta a fost dus la spitalul din Baia Mare.

Localnic: "Am auzit că o leşinat şi am vorbit cu nişte prieteni din Berchez şi mi-au zis că e în comă alcoolică."

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ MM: "Bărbatului de 53 de ani identificat la faţa locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea de îngrijiri medicale."

Când îşi va reveni, individul va fi audiat de poliţişti. În plus, va fi supus unei expertize psihiatrice. Iar trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult