Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Criminalul „cu față de copil” care a împușcat o fetiță pentru a fi primit într-o bandă, condamnat la 50 de ani de închisoare

Un criminal „cu față de copil” care a împușcat o fetiță de cinci ani în gat a încercat să scape din închisoare, după ce a fost condamnat la 50 de ani.

Noah Ney, în vârstă de 16 ani, a împușcat-o pe April anul trecut cu scopul de a reuși să se integreze în banda Hoover Crips care terorizase orașul Tulsa din Oklahoma.

Fata se juca în casa ei atunci când adolescentul a trecut pe lângă locuință conducând o mașină furată și a tras cu arma. Copila a fost împușcată în gât și în umăr, scrie metro.co.uk.

„Copilul de 5 ani a fost transportat la spital din cauza rănilor grave, iar o diferență de doar câțiva centimetri ar fi putut fi fatală”, a spus avocatul Morgan Medders.

În timp ce-și aștepta sentința, Ney a escaladat gardul Centrului de Justiție pentru Minori din Tulsa. El a fost găsit și arestat din nou trei zile mai târziu.

Citește și
robert card atac maine
Atacatorul din Maine încă nu a fost prins. Poliția crede că individul cunoaște toate mișcările ofițerilor

Părinții băiatului au avut, de asemenea, probleme cu legea, tatăl său ajungând de mai multe ori la închisoare.

Mama lui a recunoscut că băiatul are un comportament brutal față de oameni și față de animale și se învinuiește pentru acest aspect.

Mătușa lui Ney a declarat că băiatul a fost neglijat întreaga lui viață.

Avocatul a mai menționat că băiatul și-a terorizat vecinii. Acesta purta asupra lui cuțite și arme și îi amenința.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult