Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă șocantă. Un bărbat și-a ucis în bătaie mama, chiar de Ziua Femeii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Chiar de Ziua Femeii, un bărbat în de 41 de ani din judeţul Bacău, cunoscut cu probleme psihice, și-a ucis în bătaie mama. Apropiaţii familiei spun că în ultima perioadă fiul renunţase să își mai ia tratamentul.

A fost reţinut de poliţişti şi este acuzat de omor, în măsura în care o expertiză va stabili în ce măsură este responsabil pentru faptele sale.

Părinții bărbatului nu locuiau cu el în casă, dar mama venea în fiecare dimineață să-i facă focul în sobă și să-i aducă de mâncare. Nu se știe exact ce s-a întâmplat între ei ultima oară. Cert e că, după o vreme, tatăl bărbatului s-a îngrijorat că femeia nu se întoarce acasă și s-a dus să vadă ce-i cu ea. A auzit zgomote puternice înăuntru, ușa era încuiată, așa că omul a fugit la postul de poliţie să ceară ajutor.

Rudă: ”Băiatul a mai avut probleme şi l-a mai dus de vreo două ori la Dămieneşti, că a mai făcut. E înăuntru în casă zdroghită. S-a dus tacsu', era uşa încuiată şi el înăuntru încă bocănea acolo.”

Apropiaţii spun că suspectul nu își mai lua medicamentele în ultima perioadă, ba chiar începuse să meargă mai des la cârciumă. Aşa au apărut tot mai des episoade violente.

Citește și
Criminalist
O femeie din Iași a fost ucisă iar suspectul principal este soțul ei. Bărbatul a anunțat că soția lui s-a lovit la cap

Vecin: ”Avea tratament, dar nu l-a menţinut. Dacă ţinea tratamentul poate era la locul lui. E şofer, are maşină.”

Reporter: ”Maică-sa a mai fugit din calea lui?”

Vecin: ”Da, a mai plecat, că a mai făcut cu mă-sa în câteva rânduri.”

Cel acuzat acum de crimă este singurul copil al familiei. Femeia în vârstă de 68 de ani îşi iubea mult fiul, în ciuda bolii de care acesta suferea şi nu se plângea rudelor. Era o femeie cumsecade şi vecinii îi deplâng dispariţia.

Vecină: ”Ne pare rău. A fost o vecină foarte bună, curată, de treabă, înţelegătoare. Chiar de ziua dânsei. Nu ştie nimeni ce se întâmpla. Cu dânsul a mai avut probleme, cu o depresie, cu o boală psihică.”

Reporter: ”Nu s-a plâns niciodată?”

Vecină: ”Nu am auzit-o să se plângă.”

Suspectul a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Bacău. O comisie de specialitate trebuie să decidă în ce măsură acesta poate fi tras la răspundere pentru crima săvârşită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult