Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Triplă crimă în Brașov. Un bărbat și-a ucis soția și copiii în somn, după o ”experiență religioasă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O triplă crimă petrecută la Braşov îngrozeşte România. Un om de afaceri de 43 de ani s-a predat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18.

Anchetatorii au găsit trupurile celor trei în apartamentul familiei, aflat într-un bloc modern, recent construit. Presupusul criminal pare tulburat de o experienţă religioasă, spun surse din cadrul anchetei.

Familia în care a avut loc tragedia este educată şi înstărită. Cei doi soţi conduceau împreună o afacere, el era administratorul firmei, iar ea contabil. Luni noapte, nimeni din bloc nu a auzit nimic. Cele trei victime dormeau în încăperi separate şi au fost atacate, se pare, pe rând.

Vecina familiei povesteşte că nu s-au auzit certuri sau scandaluri. Iar familia era destul de izolată. Nu se ştie ce a făcut bărbatul în cursul dimineţii, cert este că după tripla crimă s-a predat la poliţie.

Fiica ucisă avea 18 ani, era elevă la cel mai bun liceu din Braşov şi avea rezultate şcolare excepţionale. Fratele ei mai mic avea 13 ani.

Bărbatul a vizitat luni Mănăstirea Şinca Veche din judeţul Braşov. Acolo s-ar fi petrecut ceva ciudat cu el, spun poliţiştii. Omul ar fi încercat să se sinucidă, dar nu şi-a dus planul la bun sfârşit. Luni noapte, după cum singur a recunoscut, şi-a ucis întreaga familie. După mai multe ore s-a prezentat la poliţie, plin de sânge, şi a mărturisit totul.

Anchetatorii nu au comunicat deocamdată dacă bărbatul pare lucid şi coerent. El a fost reţinut şi se afla în custodia poliţiei, în vreme ce criminaliştii şi procurorii întreprind cercetări în apartamentul în care s-a petrecut tripla crimă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult